[ edit ]
[ edit ]
[ edit ]

JUUSTOVALIKOIMAMME

LUOMULEIPÄJUUSTO,MYÖS VÄHÄLAKTOOSINEN,rasvapit n 22%,suola 0.6 % ALKUPERÄINEN,JO V:STA 1999

Polven leipäjuusto rasvapit n 22% suola 0,5 %

Pitojuusto,perinteinen hämäläinen pitopöytäjuusto

Talonpoikaisjuusto,murukoloinen kermajuusto ,kypsytys väh 3 kk

Sippolan emmental ,punaleima väh 6 kk- ja mustaleima väh 9 kk kellaroitu

Gourmetcheddar,pitkään kypsytetty cheddar

Salmiakkicheddar , hienostunut cheddar

 Luomu maitojuusto, perinteinen resepti

Chili sulatejuusto, rasva 27%, suola 0,9%

Viherpippuri sulatejuusto, rasva 27%, suola 0,9%

Tomaatti-basilika sulatejuusto rasva 27% suola 0,9 %

Paprika sulatejuusto rasva  27 %, suola 0,9 %

Lakkakastike  120g