[ edit ]
[ edit ]
[ edit ]

JUUSTOVALIKOIMAMME

Luomuleipäjuusto (saatavilla myös vähälaktoosisena): rasva n. 22%, suola 0,6 %

Polven leipäjuusto: rasva n .22%, suola 0,5 %

Pitojuusto: perinteinen hämäläinen pitopöytäjuusto

Talonpoikaisjuusto: murukoloinen kermajuusto, kypsytys vähintään 3 kk
Sippolan emmental: punaleima (6 kk) ja mustaleima (9 kk) kellaroitu
Gourmetcheddar: pitkään kypsytetty cheddar
Salmiakkicheddar: hienostunut cheddar
Luomu maitojuusto: perinteinen resepti
Chilisulatejuusto: rasva 27%, suola 0,9%
Viherpippurisulatejuusto: rasva 27%, suola 0,9%
Tomaatti-basilikasulatejuusto: rasva 27%, suola 0,9 %
Paprikasulatejuusto: rasva 27 %, suola 0,9 %
Polven salaattijuusto: voimakassuolainen
Välimerenyrttijuusto
Polven kuminajuusto
Lakkakastike  120g