[ edit ]
[ edit ]
[ edit ]

JUUSTOVALIKOIMAMME

Luomuleipäjuusto LAKTOOSITON: rasva n. 22%, suola 0,6 %

Polven leipäjuusto: rasva n .22%, suola 0,5 %

Pitojuusto: perinteinen hämäläinen pitopöytäjuusto

Talonpojanjuustosarja: murukoloinen kermajuusto, kypsytys vähintään 3k,makuina yrtti-,jalopeno-,kumina-,valkosipuli- salaatti- ja maustamaton
Sippolan emmental: punaleima (6 kk) ja mustaleima (9 kk) kellaroitu
Gourmetcheddar: pitkään kypsytetty cheddar

Wiinicheddar : hienostunut cheddarjuusto


Luomu maitojuusto: perinteinen resepti
Chilisulatejuusto: rasva 27%, suola 0,9%
Viherpippurisulatejuusto: rasva 27%, suola 0,9%
Tomaatti-basilikasulatejuusto: rasva 27%, suola 0,9 %
Lakkakastike  120g